Open Home Training – 20 årsjubileum

Home / Nyhet / Open Home Training – 20 årsjubileum

Årets upplaga av Open Home Training är ett enda långt firande. Tobbe firar nämligen 20 år som Hästartist. Och givetvis skall detta firas tillsammans med Tobbe Larsson och hans stjärnhästar. Open Home Training 2019 erbjuder en unik chans att få uppleva hästartisten Tobbe Larsson och hans hästar hemma på Sjörup Prästgård. Focus på årets upplaga är Frihetsdressyr.

Helt enkelt kommunikation med häst, en fantastisk upplevelse, oavsett om man är hästmänniska eller bara vill njuta av att få uppleva samspelet människa och häst.

Bekväm läktare finns på plats.
Samt fri parkering för bilar. ( Infart vid Sjörups kyrka ) Oavsett vilken plats ni väljer på läktaren så är sikten mycket god.
Årets nyhet på gården är Restaurangen ”15 Minuter En Kvart”. Vi erbjuder surdegs-pizza med färska råvaror, vilt-kött från Assmåsa, samt vegetariskt & veganskt. (Vi är väl medvetna om allergier såsom gluten och laktos). Njut av en god måltid på vårt nya trädäck, där du tittar ut över böljande landskap och betande hästar. Vi serverar även kaffe och desserter. Fullständiga rättigheter.

Meny och mer information finns på www.15minuterenkvart.se
Det går bra att boka bord på nummer: 0411-154 55

Insläpp sker kl 18.00.

Uppträdet startar 19.00 i ridhuset. Slutar ca 20.00 Kort därefter sker signering.
Njut av den vackra miljön på Sjörup Prästgården som är byggd 1863. Tobbe signerar efter framträdandet och Merchandise finns till försäljning.
Filmning är förbjuden under framträdandet. Men givetvis finns det möjlighet att ta fotografier i samband med signeringen.

Hundar får ej medtagas.

EN UPPLEVELSE FÖR HELA FAMILJEN!