Käpphästens Dag

Home / Käpphästens Dag

Käpphästens dag hos Tobbe

Käpphästens Dag – hos Tobbe

Lördag den , kl Ridhuset på Sjörup Prästgård.

Käpphästens dag hos Tobbe på Sjörup Prästgård

Tobbe har under flera år viljat göra en stor käpphäst-tävling på sin gård. Nu har det äntligen blivit en sann dröm.

 Tobbe ville att loggan skulle ha glada färger och symbolisera käpphästar, och vi är stolta över vår coola logga!

  • Jag vill skapa Käpphästens dag som glädjens dag, det blir käpphäst tävlingar, och utställare Restaurangen 15 Minuter En Kvart – BY ALEX som är belägen på Sjörup Prästgård håller öppet. Här kan ni avnjuta Alex populära surdegspizza med färska råvaror, Alex har ett brett utbud för er som är vegan/vegetarian, restaurangen gör också sin egna glutenfria deg om så önskas. Fullständiga rättigheter. Boka bord i god tid för att säkra er upplevelse på www.15minuterenkvart.se

Vi kommer även att ha försäljning nere vid ridhuset utav godis, fika mm. Och då vi inte har så många käpphästar på gården så blir det även Tobbes kända hästar och kameler i hagarna runt ridhuset säger Tobbe Larsson.

Samling sker kl: 15:00 för välkomnande och genomgång om hur dagens upplägg är. Kort där efter startar första klassen. En härlig dag för hela familjen, man kan tävla, rida fram, träffa nya och gamla vänner. Och föräldrar samt medföljande kan sitta på den bekväma läktaren i ridhuset och heja på de tävlande eller gå runt på de olika aktiviteterna som finns på gården.

ca kl 16.30 sker även signering med Tobbe Larsson och försäljning av merchandise. Här kan ni få signerat samt ta ett foto med Tobbe.

I clear-round får alla felfria starter pris. I övriga klasser får första till tredje pris. Pris-ceremoni och ärevarv i respektive klass.

Maskeradhoppning i tema: Disney / Astrid Lindgren.

Uppvärmning sker på utomhusarenan och tävlingarna inomhus i ridhuset, det är fiberunderlag på båda arenorna. Så vill man hoppa utan skor går detta utmärkt.

Ni anmäler till respektive klass och väl på plats uppvisar ni i sekretariatet utskrifter från vilka klasser ni ska starta. Hundar får ej medtagas. Fri entre och fri parkering.

Välkomna till en härlig familjedag!

Fri parkering.